Футзальна ліга наберає оберти

02.12.2022р. на базі оздоровчо-спортивного центру пройшов третій тур футзальної ліги на приз ім. Ф. Ракоці II. Всі три ігри не дивлячись на кінцевий результат проходили в запеклій спортивній бородьбі і лише в кінці матчу вирішувалась доля кінцевого результату.

Першимина майданчик вийшли команди Правого Берега та Радіозаводу. Обидві команди старались отримати таку важливу для них перемогу, й тому гравці на полі діяли обережно, старались використати помилки суперника і перехилити чашу на свій бік. Гра проходила жваво, декілька разів команди перехоплювали інійіативу одина в одної, але потім і гра вирівнялась , явної переваги ніхто не здобув тому і результат в кінці матчу був закономірний, бойова нічія 2:2. Голи забили Рябченко А., та Болдижар в команді Правого Берега та два голи  в активі Воляр Богдана з радіозаводу.

Друга зустріч проходила між командами Спарта та ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ. З самого початку ініціативою заволоділа більш досвідчена команда Спарта. Вони зуміли більш гостро проводити злагоджені комбінації, краще захищались в обороні, створювати небезпечні моменти біля воріт суперника. Перша половина зустрічі пройшла з перевагою Спарти, але такої дуже великої різниці в класі не було, студентська команда в деякій мірі була спроможна зрівняти рахунок, але цього не сталося, рахунок був 3:1 на користь Спарти. Другий тайм пройшов з перевагою більш досвідчених, титулованих фудболістів, які зуміли використати втомленість суперника і під кінець гри забити декілька голів і довести зустріч до перемоги з рахунком 7:3 на свою користь. Голи забили Огар Р. -5, по одному Хоменко О. та Поляков В. Серед студентів авторами голів стали: Молнар Ш., Кіш І., Чоповці А.

Закінчили третій тур команди Кідьовш та Добронь. Дана зустріч несподіванки не принесла, як і передбачалось явним фаворитом тут були футболісти Кідьовш. Команда проводила гру дуже зібрано, створювала багато гострих моментів, зводила на нівець атаки суперника і зразу же проводила свої атаки , які перетворювала у забиті голи. Загальний рахунок 8:0 на користь фітболістів Кідьовш, але міг бути і більшим. Голи збили: Болог А.-3, Товт П. -2. Турі Л., Омбоді Г., та Горват П. по обному.

Таким чином команда Кідьовш стає явним претендентом на чемпіонське звання.

Турнірна таблиця після третього туру має такий вигляд:

Місце Команда Ігри Перемог Нічія. Прог. Забиті Проп Різниця Очки
1 Кідьош 3 3 0 0 21 1 20 9
2 Правий берег 3 2 1 0 17 7 10 7
3 Спарта 3 1 1 1 14 18 -4 4
4 Добронь 3 1 1 1 9 15 -6 4
5 Радіозавод 3 0 1 2 4 13 -9 1
6 ЗУІ ім. Ф.Ракоці II. 3 0 0 3 7 18 -11 0

Четвертий тур змагання відбудеться 9. 12. 2022 року.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

А. Д. Візавер

Директор оздоровчо–спортивного центру ЗУІ ім. Ф. Ракоці II

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar