Футзальний турнір продовжується

25 листопада 2022р. на базі оздоровчо-спортивного центру ЗУІ  пройшов другий тур з футзалу на приз ім. Ф. Ракоці 11. Несподіванок не було, результати виявились закономірними і прогнозованими.

Першими на майданчик вийшли Спарта та Добронь. Спарта почала гру більш злагоджено, мала певну перевагу на полі, провела ряд гарних  комбінацій і дякуючи цьому впевнено повела в рахунку.Перша половина зустрічі повністью була за Спартою, вони мали перевагу в чотири мячі. Але слід надати повагу футболістам Доброні, які зуміли зрівняти не лише гру але і рахунок ,який в кінці зустрічі  був 5:5. Бойова нічія.

Друга гра проходила між Правим берегом та ЗУІ . Після того коли в першому турі Правий берег розгромив Спарту з рахунком 10:2 всі були впевнені, що у них буде легка зустріч і вони переконано переможуть молоду команду ЗУІ. Однак студенти непогано підготувались до гри, вміло оборонялися , проводили контратаки і тримали сутерника в напрузі майже до кінця зустрічі. Більше половини зустрічі студентська команда вела в рахунку 3:1 , але так і не зуміла утримати перевагу. Досвідчені футболісти Правого берега зуміли переломити хід гри, спочатку зрівняли рахунок , а на останніх хвилинах вирвати перемогу з рахунком 5:3 на свою користь.Дуже прикра поразка молодої команди, але нічого потрібно набиратись досвіду.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Закінчили другий тур команди Кідьовш та радіозавод. Результат був прогнозованим, команда Кідьовш більш досвідчена , мобільна має в своєму активі декілька здібних ігроків, які грають в футбольних командах і мають досвід  участі в таких турнірах. Тому результат був,як кажуть по ігрі, перемогла команда Кідьовш з рахунком 7:0 на свою користь.

Турнірне становище після другого туру має такий вигляд:

місце команда Ігри перемог нічії поразки забиті пропущені різниця очки
1 Kíдьовш 2 2 0 0 13 1 12 6
2 Правий берег 2 2 0 0 15 5 10 6
3 Добронь 2 1 1 0 9 7 2 4
4 Спарта 2 0 1 1 7 15 -8 1
5 ЗУІ ім. Ф. Ракоці II 2 0 0 2 4 11 -7 0
6 Радіозавод 2 0 0 2 2 11 -9 0

А. Д. Візавер

Директор оздоровчо–спортивного центру ЗУІ ім. Ф. Ракоці II

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar