Гостьова лекція професора Ніагарського університету Курта А. Стахури для студентів-магістрантів кафедри філології

27 листопада 2023 року відбулася лекція, яку провів професор Ніагарського університету (США) Курт А. Стахура. Вона була присвячена актуальним питанням у галузі філологічних досліджень.

У зустрічі взяли участь здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності за ОП 035 Філологія (Мова і література англійська), 035 Філологія (Мова і література угорська) та 035 Філологія (Українська мова і література).

Під час лекції були розглянуті питання  різної проблематики у науковій діяльності, основні принципи вибору наукової проблеми та етапи проведення наукових досліджень та оформлення їх результатів. По закінченню лекції здобувачі освіти взяли активну участь в обговоренні проблемних питань та отримали відповіді на свої запитання.

Доктор Курт А. Стахура – професор Ніагарського університету Він також працював науковим співробітником Ніагарського інституту глобального туризму (NGTI) та директором Інституту. Як науковець і викладач доктор Курт Стахура викладав курси з туризму, методів дослідження, лідерства та міжкультурної комунікації для студентів та аспірантів. Він також проводив дослідження різноманітних культурних та соціальних тенденцій у сфері дозвілля та  туризму.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Доктор Стахура прагне до академічної досконалості, просування наукових досліджень, громадянської активності та розвитку особистості. На лекції він намагався поділитися своїми знаннями зі студентами, оскільки вони починають шлях як відповідальні громадяни у різноманітних сферах суспільства. Завершуючи свій виступ, лектор наголосив на важливості цих питань для досягнення кращого майбутнього.

Лекція стала реалізацією міжнародної співпраці інституту, що є одним з важливих вимірів забезпечення якості освіти.

Кафедра філології

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar