Кафедра обліку і аудиту на 6-ій міжнародній виставці Турул Експо

Спілка закарпатських угорських підприємців у 2019 році вшосте організувала міжнародну ярмарку-виставку Турул Експо.

Місцем проведення події 15-16 серпня 2019 року стала територія стадіону та спорткомплексу Тиса у селі Пейтерфолво, Виноградівського району. Як і в попередні роки, організатори крім ярмарки, на якій представили свої вироби місцеві та закордонні виробники, підготували для відвідувачів різноманітні культурні програми, ділові зустрічі, форум фермерів, змагання на кращий бограч, а також концерти зірок вітчизняної та зарубіжної естради.

Кафедра обліку і аудиту з 2016 року приймає участь у заході, презентуючи спеціальність «Облік і оподаткування» для того, щоб ознайомити місцевих підприємців з можливостями здобуття економічної освіти ними самими, їх працівниками та сімʼями на базі Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ. Важливо, щоб малі та середні підприємства бали здатними до самостійного ведення обліку, а також щоб члени сімейних підприємств мали фахову облікову підготовку. Кафедра обліку і аудиту, дослідивши сучасні виклики ринку, мала на меті звернути увагу на професію бухгалтера.

В останні роки до заходу активно залучались студенти спеціальності «Облік і оподаткування», які допомагали в організації ярмарки та форуму підприємців.

Успішно організована професійна подія була не лише основою для популяризації спеціальності та професійного розвитку студентів, але й надала можливість покращити згуртованість викладачів та студентів, посилила їх співпрацю та взаємодопомогу.