Лекція для студентів спеціальності Туризм

3 березня 2023 р. доктор Чілла Жофія Салок, керівник Інституту туризму та гостинності Будапештського економічного університету, була запрошена на церемонію вручення дипломів у Фаховому коледжі Закарпатського угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ.

Під час її перебування відбулося кілька зустрічей і дискусій, у тому числі з проректором ЗУІ, Дюлою Фодором і завідувачем кафедри географії та туризму Йосипом Молнаром щодо поглиблення відносин між Інститутом Ракоці та Будапештським університетом. Відбувся важливий обмін досвідом за участю д-ра Чілли Жофії Салок, доцента Олександра Бергхауера, гаранта спеціальності 242 «Туризм», доцента Еніке Шаш та викладача Атілли Товт, під час якого вони обговорили поточні проблеми та можливості підготовки фахівців сфери туризму.

Після обговорень д-р Чілла Жофія Салок прочитала лекцію для студентів спеціальності «Туризм» Закарпатського угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ про можливості розвитку сільського туризму. Як студенти, так і викладачі кафедри географії та туризму, захоплено слухали лекцію. Після доповіді студенти обговорили окреслені питання та можливості сільського туризму.

Від імені кафедри дякуємо за чудову, змістовну доповідь та конструктивні коментарі та сподіваємось на подальшу співпрацю.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar