Мистецька екскурсія обліковців і фінансистів до галереї На’Конксіпан

10 квітня 2024 року викладачі кафедри обліку і аудиту та здобувачі вищої освіти спеціальностей “Облік і оподаткування” і “Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок” відвідали галерею На’Конксіпан (Na’Conxypán).

Учасники екскурсії мали можливість ознайомитись із весняною виставкою унікальних художніх творів членів ГО “Товариства угорських митців Закарпаття образотворчого та прикладного мистецтва імені Імре Ревеса” (Кулін Агнеш, Грабар Наталія, Гогола Золтан, Габда Владислав, Рейті Янош, Гіді Ендре, Сочка Ласло, Ерфан Франциск, Кліса Янош, Кутоші Чобо, Товт Роберт, Коприва Аттіла та ін.).

У залах галереї були представлені пейзажні пленерні роботи закарпатських куточків, зображення квітів, натюрмортні композиції, портрети, витвори мистецтва в різних живописних стилях.

Цікаву і змістовну екскурсію провів для викладачів та здобувачів вищої освіти закарпатський митець Кутоші Чобо.

Враження студентів від перегляду витворів мистецтва змінювалися від цікавості, до подиву і навіть захоплення. Під час екскурсії учасники дискутували на тему мистецтва, його важливої ролі в сучасній буденності. Мистецька екскурсія стала нагодою для здобувачів вищої освіти познайомитись з витворами мистецтва місцевих художників, які є визнаними в інших країнах світу.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Радимо всім, хто ще не мав нагоди відвідати галерею На’Конксіпан, знайти хвилинку і поринути в мистецьку атмосферу, створену місцевими митцями.

Кафедра обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English