Міжфакультетські змагання з волейболу

5 березня 2024 року в оздоровчо – спортивному центрі ЗУІ відбулися перші цьогорічні змагання, а саме змагання з волейболу між факультетами.

Особливістю цього року є те, що вперше два різні факультети змогли об’єднати свої зусилля, таким чином створили можливість студентам організувати свої команди із ширшого кола. Студенти зібрали змішані команди (3 хлопці та 3 дівчини).

Після попередньої реєстрації чотири команди мали змогу боротися між собою: Філологія, Біологія, Географія – Інформатика та Туризм – Облік та оподаткування. У другій половині дня учасники змагань грали по коловій системі, де кожна команда мала довести свою майстерність, зібраність та досконалу гру, вигравши два сети (до 25 очків).

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Під кінець дня результати були такими:

  1. місце: Туризм -Облік та оподаткування
  2. місце: Біологія
  3. місце: Географія – Інформатика
  4. місце: Філологія

Змагання пройшли дуже цікаво, всі команди мали можливість бути першими, адже по силам всі команди були майже рівними.

Загалом, внутрішні змагання завжди мають велике значення для соціуму, оскільки це не просто змагання, а зміцнення зв’язків  та товаришування між різними факультетами та курсами.

Ми сподіваємось, що у майбутньому ще більше команд та вболівальників візьмуть участь і заходах, тим самим ще більше покращуючи атмосферу та азарт змагань.

Юлія Нодь

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar