Мобільність викладачів кафедри обліку і аудиту у рамках програми Erasmus+

У рамках проєкту Erasmus+ в лютому 2024 р. викладачі кафедри обліку і аудиту ЗУІ пройшли підвищення кваліфікації в Інституті ім. Етвеша Йожефа (м. Бая, Угорщина).

Програма підвищення кваліфікації включала різноманітні заходи: зустрічі з науково-педагогічним персоналом і здобувачами вищої освіти приймаючої сторони; проведення лекцій; участь у спільних заходах та обмін культурними традиціями. Під час зустрічей обговорювались питання організації освітнього процесу, інтернаціоналізації вищої освіти, сучасного підходу до оновлення освітніх програм, акредитації, покращення якості вищої освіти, узгодження підходів до навчання в закладах освіти та підвищення співпраці в рамках реалізації спільних наукових досліджень.

Викладачами кафедри обліку і аудиту проведено ряд лекцій для здобувачів різних курсів Інституту ім. Етвеша Йожефа на актуальні теми: реформування системи бухгалтерського обліку, оподаткування та звітності відповідно до вимог ЄС в умовах глобалізації та євроінтеграції України: імплементація стандартів і положень; міжнародні стандарти фінансової звітності: еволюція та нові тенденції; роль обліку в системі управління комерційним банком та основи його організації; показники ліквідності та платоспроможності та інші.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Плідна співпраця між освітніми закладами сприяє розвитку міжнародного співробітництва, забезпечує підвищення якості освіти та підготовку висококваліфікованих фахівців, дозволяє впроваджувати кращі європейські практики в освітній процес ЗУІ.

Дякуємо угорським колегам за теплий прийом, насичену та цікаву програму підвищення кваліфікації!

Кафедра обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English