Молодіжний вечір знайомства в ЗУІ

За організації студентського самоврядування Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ відбувся вечір знайомства молоді. Вечір, організований у скромних умовах, відбувся 24 листопада, у день святої Катерини Олександрійської, покровительки студентів.

Від імені керівництва нашого закладу присутніх привітала Каталін Шош, директор Фахового коледжу Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ. Вона наголосила, що спогади, набуті на перших курсах, супроводжують студентів усе життя, адже робота в нашому закладі спрямована не лише на здобуття знань, а й на культурно-мистецький розвиток.

«Пишайтеся тим, що тут навчаєтесь»

– побажала вона першокурсникам.

Денес Cедлак, директор Студентського гуртожитку імені Ференца Келчеї, додав, що першокурсники повинні розвивати добрі стосунки зі своїми викладачами та однокурсниками, оскільки співпраця з ними визначатиме їхні роки тут.

Лідери студентського самоврядування Беттіна Фаркаш та Мартін Якубат у своєму вітанні наголосили, що роки навчання у вищих навчальних закладах є найбільш визначальним періодом у житті студентів.

Після привітань студентка першого курсу напряму угорської мови Ноемі Дьорффі привітала однолітків піснею.

Опісля, від імені представників історичних церков, Іштван Мароші, греко-католицький парох закладу, голова Греко-католицького гуртожитку ім. Ортутай Елемер у м. Берегові, попросив Божого благословення на життя студентів нашого закладу. Після клятви першокурсників, члени студентського самоврядування прикололи на грудях першокурсників зелену стрічку надії. Таким чином вони стали повноправними членами інституту.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Аніта Курмай

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar