Обласна Універсіада серед ЗВО з волейболу

5 квітня 2023р. на базі оздоровчо – спортивного центру ЗУІ пройшла обласна спартакіада з волейболу серед жіночих команд.

Дані змагання з різних причин вже біля п’яти років не проводились, тому дівчата з нетерпінням їх чекали. Змагання пройшли на високому організаційному рівні, всі команди були добре підготовлені, показали змістовну гру, осбливо це можна говорити про студенток УжНУ. Але навіть титулованим спортсменкам не так легко було вибороти перемоги тому, що команди старались проти них показати гідну гру. Дівчата ЗУІ провели ігри злагоджено, основна мета була домогтись хорошого результату, який має значення для пібсумку всієї Універсіади. Так і сталося наша команда виборола друге місце, поступившись лише команді УжНУ. Це для нас достойний результат, який дозволяє нам більш міцніше закріпитись на другому місці в обласній Універсіаді. Ігри проводились з п’яти партій, до трьох перемог.

Результати ігор:

  1. МДУ – ЗУІ 0:3
  2. «Україна» – УжНУ 0:3
  3. УжНУ – МДУ 3:0
  4. «Україна» – ЗУІ 1:3
  5. ЗУІ – УжНУ 0:3
  6. «Україна» – МДУ 3:1

Згідно результатів проведених ігор, команди заняли такі місця:

  1. УжНУ
  2. ЗУІ ім. Ф. Ракоці II
  3. «Україна» Хуст
  4. МДУ

Вітаємо наших дівчат з хорошим результатом, бажаємо їм спортивних успіхів і в майбутньому нехай ведуть боротьбу за золоті медалі.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

А. Д.  Візавер
Директор ОСЦ

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar