Онлайн-зустріч студентів-обліковців з менеджером з навчання та розвитку компанії YouControl

10 березня 2021 року кафедрою обліку і аудиту була організована онлайн-зустріч студентів 2 та 3 курсів спеціальності «Облік і оподаткування» з Михайлом Кольцовим, менеджером з навчання та розвитку компанії YouControl. Під час зустрічі студентам були представлені можливості аналітичної системи, яка працює на основі відкритих даних понад 150 державних реєстрів і баз. Зокрема здобувачі вищої освіти дізналися як оперативно і коректно аналізувати відкриті дані про юридичних та фізичних осіб, оцінювати ризикові фактори при виборі контрагентів та роботодавців, як читати фінансові ризики компанії, ознайомилися із загальними принципами бізнес-розвідки.

Спікер Михайло Кольцов на практичних кейсах показав, як проводити аналіз контрагентів на благонадійність, використовуючи інформацію з державних реєстрів,  створювати досьє на контрагента й за допомогою інструменту «Зв‘язки Pro» візуалізувати пов’язаність між особами.

Кафедрою обліку і аудиту ініційовано підписання меморандуму про співпрацю із компанією YouControl з метою надання можливості доступу викладачам та студентам до системи для використання аналітичних даних під час виконання науково-дослідних робіт та у навчальному процесі. Це дозволить підвищити рівень обізнаності здобувачів у частині забезпечення безпеки бізнесу та посилити практичну підготовку при роботі з реальними кейсами.

Кафедра обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar