Перукарі Центру професійно-технічної освіти імені Егана Еде взяли участь у доброчинній акції та завітали до Будинку для людей похилого віку Закарпатської реформатської церкви

Студенти та викладачі Центру професійно-технічної освіти імені Егана Еде продовжили втілювати у життя зворушливу ініціативу, розпочату тиждень тому в період Адвенту. Цього разу вони подарували мешканцям Будинку для людей похилого віку Закарпатської реформатської церкви не солодощі, а свою доброту і любов. 13 учнів на чолі з директором берегівської філії Центру професійно-технічної освіти імені Еде Егана Іштван Надь та викладачкою перукарської майстерності Маріанною Батка від самого ранку наводили красу жителям Будинку для літніх людей.

Ініціаторами задуму стали Іштван Надь та Маріанна Батка, які продовжили творити добрі справи, беручи приклад з Маріанни Ілошваі та Беатрікс Чегі. 20 грудня 13 майбутніх перукарів відвідали місцевий будинок престарілих, аби порадувати його мешканців новенькими зачісками.

Серія заходів мала на меті не лише робити приємні сюрпризи у вигляді смаколиків, але й дати турботу, що ще більше висвітлило головну мету програми: підсилити соціальну згуртованість, проявити увагу та зігріти серця людей похилого віку темплом. Сподіваємося, що ця ініціатива не тільки потішила літніх мешканців, але й надихнула інші навчальні заклади та громади проводити подібні доброчинні акції. Студеним та викладачі Центру професійно-технічної освіти імені Егана Еде довели, що навіть невеличка увага та здатність діяти злагоджено можуть принести великі результати. Маємо надію, що подібні ініціативи сприятимуть подальшому зміцненню соціальної стабільності та згуртованості у громадах.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Сантов Д.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar