Про участь професорки кафедри обліку і аудиту у міжнародній конференції в Індії

7-8 лютого 2024 року д.е.н., проф. Пойда-Носик Н.Н. у якості запрошеного доповідача взяла участь у 27-ій Міжнародній конференції FAI «Новітні тенденції застосування штучного інтелекту в бізнес-менеджменті та підприємництві», яка проходила на базі Університету Мангалаятан (Джабалпур, Індія).

Співорганізаторами конференції виступили Індійський інститут інформаційних технологій, проектування та виробництва (Індія), Університет Метарат (Таїланд) і FATER Academy of India (FAI).

Понад 200 учасників, тези доповідей яких представлено у збірнику матеріалів, прийняли участь у конференції. На пленарному засіданні та чотирьох технічних секціях виступили спікери з України, Польщі, Румунії, США, Індії, Таїланду. Основний фокус доповідей був на інноваційних аспектах і глобальних трендах розвитку менеджменту в умовах сталого розвитку та цифрової трансформації, в умовах індустрії 4.0, впливі підприємництва на економічне зростання, застосуванні agile-підходу в лідерстві тощо.

Українська делегація у складі д.е.н., проф. Пойда-Носик Н.Н. (ЗУІ), д.е.н. Вдовенко Н.М. (НУБіП), проф. Григорука П.М. (ХНУ) та доц. Григорук С.С. (ХНУ) вручила індійським і тайським колегам подарунки з українською символікою, зокрема вишиванки. Особлива нагорода у формі нагрудного знаку була вручена генеральному секретареві FAI  проф. Панкаю Сріваставі за значний внесок у розвиток тісних наукових зв’язків між Україною та Індією.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Цікавим моментом конференції було вивчення індійської культури та відвідання історичних пам’яток.

Висловлюємо щиру вдячність організаторам та співорганізаторам конференції за запрошення та теплий прийом.

Матеріал підготовлено:
д.е.н., проф. Пойда-Носик Н.Н.,
професор кафедри обліку і аудиту ЗУІ

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English