Про участь у міжнародній конференції з менеджменту у м.Ченстохова (Польща)

15-16 червня 2023 року відбулася 12 Міжнародна конференція з менеджменту «Sustainability-Security-Quality» в Ченстоховському політехнічному університеті (Польща).

До складу членів наукового комітету конференції був обраний доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри обліку і аудиту ЗУІ Р.Й.Бачо. Представила ЗУІ на конференції доктор економічних наук, професор кафедри обліку і аудиту Н.Н. Пойда-Носик, яка виступила доповіддю на тему «Аналітичні аспекти оцінки бізнес-перспектив в автомобільній промисловості України».

У фокусі уваги роботи конференції були такі базові концепції, як сталий розвиток, безпека і якість. Хоча концепція сталого розвитку здається особливо нереальною для опису поточної ситуації у світі, де майже в кожній сфері ми можемо спостерігати всі відомі аспекти організаційного дисбалансу, кожна система в кінцевому підсумку націлена на сталий розвиток. Проблема забезпечення безпеки теж не викликає жодного сумніву. Щодо якості, то як констатовано організаторами конференції, вона все ще залишається головним чинником конкурентної переваги в надзвичайно турбулентному середовищі.

На конференції зібралися поділитися своїми науковими здобутками та ідеями науковці, здобувачі й викладачі з Угорщини, Чехії, Польщі, Німеччини, Узбекистану, Казахстану, Сірії, Греції. Кожен із днів конференції розпочинався пленарним засіданням, під час якого виступали відомі міжнародні фахівці в галузі економіки, менеджменту та інших соціальних наук. Друга частина конференції була організована у формі паралельних тематичних сесій. Як пленарні засідання, так і тематичні засідання проводилися англійською мовою.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English