Сеанс природознавства та лісу в школі лісництва

У 2022/2023 навчальному році для всіх студентів, які люблять природу відкриті ворота Лісової школи та дослідницької бази ЗУІ імені Ференца Ракоці ІІ, яка розташована на межі Великої Доброні.

З нагоди наступаючого «Дня птахів та дерев» (10 травня), 9 травня 2023 року в школі відбувся природоохоронний урок. У сесії взяли участь 21 учнів, які навчаються у 5-му класі Берегівського ліцею імені Габора Бетлена. Відповідальна за захід, д-р Ержебет Когут, привітала присутніх на місці та представила будівлю та околиці лісової школи, тим самим запросивши присутніх до багатоденної програми.

Програма пройшла в дусі природи та лісових знань. На дорозі, що веде від будівлі лісової школи до каналу села Серне, д-р Ержебет Когут розширила знання присутніх дітей кількома важливими матеріалами, і вони мали можливість ближче познайомитися з кількома видами рослин і тварин. Після корисного пізнавального матеріалу вчитель залучив присутніх до гри. Згодом студенти-біологи ЗУІ ім Ференца Ракоці ІІ Рената Біро, Патрік Шашш і Гал Дора Домініка також приєдналися до гри. Після гри Гал Дора Домініка провела сесію про трави, а в кінці програми було спільне смаження сала. Дітям дуже сподобався час, проведений на природі, їх інтерес був помітний по всьому. Супроводжуючими були Юліанна Маркус, Єва Паніко, вчителі Берегівського ліцею імені Габора Бетлена, та Єва Казмер, співробітник кафедри біології та хімії ЗУІ ім Ференца Ракоці ІІ.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Єва Казмер

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar