Створено методологічну групу по підтримці внутрішнього забезпечення якості Фахового коледжу Закарпатського угорського інституту Ференца Ракоці ІІ

16-го січня було створено методологічну групу по підтримці внутрішнього забезпечення якості Фахового коледжу Закарпатського угорського інституту Ференца Ракоці ІІ. Група виконує завдання до 31-го січня. У процесі роботи беруть участь вчителі та керівництво Фахового коледжу, а також спеціалісти інституту Ракоці.

Фаховий коледж вважається порівняно новим елементом системи інституту. Керівництво закладу з самого початку  приділяло велику увагу забезпеченню належної та якісної освіти, постійному обміну досвідом, вдосконаленню навчальних програм.

“Так як у наступному навчальному році всі навчальні програми Фахового коледжу проходитимуть акредитацію, ми створили групу спеціалістів з представників профільних кафедр інституту (відповідно до навчальних програм Фахового коледжу). На основі власного досвіду вони надають корисні професійні поради та пропозиції методичній професійній групі та співробітникам Фахового коледжу щодо організації роботи.  Інститут та Фаховий коледж від самого початку регулярно обмінювалися досвідом, тимчасово інституціоналізована форма може надати ще більше можливостей у розвитку, щодо навчальних програм Фахового коледжу, адже умови та вимоги ринку праці постійно міняються”

– наголосив Дюло Фодор, замісник ректора інституту, керівник методичної групи по підтримці забезпечення якості.

Група вважає за потрібним виконати протягом наступних двох тижнів перевірку якості навчання Фахового коледжу, а також перевірку документації, її відповідність з чинними нормами і нормативними документами, які постійно змінюються.

A. K.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English