У ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ відбулася Універсада з настільного тенісу серед ЗВО

28 лютого 2024 року відбувся чемпіонат з настільного тенісу серед закладів вищої освіти. На нашу велику радість, університетську «Універсіаду» в цьому навчальному році вчергове приймав спортивно-оздоровчий центр ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ.

В обласих змаганнях участь взяли команди з чотирьох вищих навчальних закладів краю. Чотири команди змагалися в чоловічій та жіночій індивідуальних категоріях за коловою системою. У боротьбі за першість учасникам змагань завдала чимало клопоту команда Ужгородського національного університету, яка впевнено вела гру та вигравала один за одним свої поєдинки. Попри це, гравці не здавалися ні на мить і боролися за кожне очко наполегливо та гідно. Відтак за друге місце розгорнулася запекла боротьба, адже змагання були дуже інтенсивними, команди рухалися пліч-о-пліч у кожному раунді.

В індивідуальних заліках нашим спортсменам вдалося посісти два призових місця. Срібну медаль у жіночому заліку виборола студентка 2 курсу спеціальності «угорська мова та література» Ніколетт Гада, а бронзу у чоловічому заліку здобув студент 3 курсу спеціальності «математика» Андрій Чаповці. Хоча двом іншим нашим спортсменам – студентці 3 курсу спеціальності «англійська мова та література», яка своїм результатом зайняла середнє місце у турнірній таблиці, та студент 3 курсу спеціальності «математика» Олександр Пал Молнар, який фінішував за півкроку до призового місця, – саме завдяки їхнього командного духу ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ посів почесне друге місце в загальному заліку.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Місця, отримані за сумарними результатами індивідуальних заліків:

  • 1 місце – Ужгородський національний університет
  • 2 місце – Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ
  • 3 місце – Мукачівський державний університет
  • 4 місце – Ужгородський торговельно-економічний інститут КНТЕУ

Вітаємо учасників змагань та бажаємо їм подальшої наполегливості й подальших успіхів!

Аніко Чегіль

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar