Угорська школа народної творчості «Туліпан Танода» отримала лист подяки та пам’ятні грамоти за участь у «Танці Єдності»

4 червня відбулася успішна серія заходів, святкових концертів та урочистих церемоній в Угорської школи народної творчості «Туліпан Танода». Цикл програм проводився у 10 населених пунктах Закарпаття – Берегове, Чепа, Пийтерфолво, Малі Геївці, Великі Береги, Велика Добронь, Виноградово, Рахів, Тячів, Ужгород – і танцем єдності об’єднав близько 2000 дітей.

«Туліпан Танода» долучилася до благородної ініціативи словацького села Моча, де вихованці дитячого садка та школярі виконали танець національної ідентичності до Дня національної єдності. Основна мета виступу полягала в тому, щоб за допомогою сили танцю продемонструвати національну єдність, яка є запорукою нашого майбутнього і процвітання на рідній землі, як в межах країни, так і за її кордонами.

Організатор акції «Танець єдності» голова Асоціації Крістіан Форро та ініціаторка та співорганізаторка заходу Нора Зінк Ваш висловили слова вдячності та подяки директору школи «Туліпан Танода», вчителям та дітям за участь у проєкті «Танець єдності». Також подякували викладачам за самовіддану працю протягом року, за те, що не тільки прищеплювали дітям любов до мистецтва, а й згуртовано будували спільноту, підтримували, втішали, плекали ранимі дитячі та підліткові душі, мотивували, вчили вірити в те, що з наполегливістю можна досягти будь-яких успіхів у житті.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar