Успішний державний іспит та професійний обмін думками на кафедрі географії та туризму

7 червня 2021 року був проведений державний іспит та захист кваліфікаційних робіт на кафедрі географії та туризму Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ для студентів спеціальності «Туризм».

Цього року 12 студентів денної та заочної форм навчання виконали свої академічні зобов’язання та отримають ступінь бакалавра.

Вітаємо всіх наших студентів та бажаємо подальших професійних успіхів!

Володимир Монастирський, голова Державної екзаменаційної комісії, доцент географічного факультету кафедри туризму Львівського національного університету імені Івана Франка та Андраш Мештер, президент Закарпатської угорської туристичної ради, в якості стейкголдера, взяли участь у обговоренні навчального плану та навчальної програми на 2021/2022 навчальний рік.

На засіданні присутні погодились, що спеціальність «Туризм» слід просувати більш інтенсивно, і задля збільшення кількості студентів надати можливість проходження практики за кордоном, а також, як варіант на майбутнє, розглянути можливість ліцензування освітнього рівня магістра в галузі туризму. За словами Володимира Монастирського, більше уваги слід приділяти викладанню дисциплін про туристичні цінності України, а також можливості вибору з кількох іноземних мов в рамках навчання іноземних мов. За словами Андраша Мештера, сильний практичний підхід до професії та широке знання закарпатських туристичних продуктів є важливими для студентів, які навчаються за спеціальністю туризм.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar