Викладач Обудського Університету на кафедрі Математики та Інформатики

Токач Марта, доцент Обудського Університету вшанувала візитом кафедру математики та інформатики Закарпатського Угорського Інституту ім. Ференца Ракоці ІІ. Захід відбувся в рамках програми мобільності викладачів «Маковец»

За час свого перебування тут вона прочитала кілька цікавих і ілюстративних лекцій по темі «Soft computing методи – fuzzy програми» для студентів кафедри. Вона показала інтерфейс редагування програми fuzzy, практичні переваги цієї програми а також декілька студентських досліджень пов’язаних з цією програмою. Ми змогли побачити декілька досліджень машинного навчання.

Окрім проведення лекцій, Токач Марта взяла участь в роботі кафедри Математики та Інформатики. Вона провела бесіду з завідувачем та викладачами кафедри про можливості оновлення освітньо-професійної програми, також переглянули освітньо-професійну програму нової спеціальності «Середня освіта (Інформатика)», яка за планами має починатися з вересня 2022 р.

Крім того, вона дала цінні поради представникам кафедри математики та інформатики. Студенти мали можливість задати викладачу свої запитання поза заняттям, на які вони отримали цінні відповіді, поради та рекомендації.