Вітаємо Говді Анастасію за успіхи досягнуті у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю «Переклад»

За підсумками першого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Переклад»  на кафедрі філології ЗУІ були визначені переможці і роботи двох студентів рекомендовано до участі у фінальному другому етапі Конкурсу.

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24.11.2020), ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук зі спеціальності «Переклад» мав відбутися у Львівському національному Університеті імені Івана Франка. Однак, у зв’язку із військовою агресією Російської Федерації супроти України багато планів вимушено змінилися. 31 травня 2022 року  Міністерство освіти і науки видало наказ про скасування  ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.

Тим не менше,  до однієї з поданих нами конкурсних робіт,  а саме роботи студентки IV курсу (перший (бакалаврський) рівень вищої освіти спеціальності Середня освіта (Мова і література (англійська)) Говді Анастасії Валентинівни надійшли дві рецензії. У рецензіях робота Говді Анастасії оцінюється у 91 та 95 балів з можливих 100. На основі цього,  робота Анастасії – друга за кількістю балів серед 72 робіт поданих на конкурс за спеціальністю «Переклад».  Загальний висновок рецензентів – конкурсна робота рекомендується для захисту на науково-практичній конференції.

Тож, вітаємо Анастасію і її наукового керівника, бажаємо подальших успіхів у наукових пошуках.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar