Засідання проєктної групи щодо оновлення освітньої програми 011 Освітні, педагогічні науки. Управління закладом освіти магістерського рівня вищої освіти

14 березня 2024 року відбулося засідання проєктної групи в рамках обговорення та оновлення ОП Освітні, педагогічні науки. Управління закладом освіти. На зустріч були запрошені представники роботодавців та здобувачі даної спеціальності.

Освітню програму впроваджено в 2022-2023 навчальному році кафедрою педагогіки, психології, початкової, дошкільної освіти та управління закладом освіти та цьогоріч успішно виконавши програмні вимоги, студенти вперше отримали дипломи. Як зазначив гарант освітньої програми д.пед н., проф. Силадій Іван Михайлович, під час оновлення ОП були враховані пропозиції акредитаційної комісії, зокрема, цього року до навчального плану будуть включені нові дисципліни, а також планується збільшення можливості щодо організації академічної мобільності викладачів та здобувачів як закордоном так і в межах України.

Серед представників роботодавців, на зустрічі були присутні начальник управління освіти та культури Берегівської міської ради Баб’як Едіта Золтанівна, начальник відділу з питань освіти Берегівської районної військової адміністрації Турані Ярослава Тіборівна та директор Ужгородського ліцею імені Дойко Габора Ужгородської міської ради Кулін Юдіт Імріївна. Роботодавці, з огляду на складну ситуацію, наголосили на важливості волонтерської роботи.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar