Американський професор Курт Стахура провів у ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ цілий семестр

Впродоаж цілого семестру гостем Закарпарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІI був професор кафедри менеджменту готельного бізнесу, спорту та туризму Ніагарського університету, директор Ніагарського глобального науково-дослідного інституту туризму Курт А. Стахура, який раніше очолював Лас-Вегаський університет Невади в Сингапурі (UNLV-Singapore).

Професор Стагура провів осінній семестр 2023-2024 навчального року в нашому закладі у рамках  ностріфікації свого диплому, читав лекції студентам кафедр філології, географії та туризму, історії та суспільних дисциплін, обліку і аудиту та Гуртожитку імені Кельчеї, а також навчав учасників мовних курсів, організованих ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ, правильній вимові англійських слів.

Курт Стахура повернувся до штатів 28 листопада. Напередодні він попрощався з керівництвом ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ, в тому числі з президентом навчального закладу Ільдікою Орос, висловивши подяку за проведений тут час, теплий прийом та родинну атмосферу. На зустрічі також була присутня директорка Навчально-консультаційного центру ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ Наталія Вароді, яка взяла участь в організації візиту професора Стахури до навчального закладу.

А. K.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English