Юні кондитери Центру професійно-технічної освіти імені Еде Егана проходять виробничу практику у Франції

Разом зі студентами та викладачами Шаторальяуйгельського греко-католицького сільськогосподарського технікуму, фахового коледжу харчових технологій, професійно-технічного училища та гуртожитку «Георгікон» майбутні кондитери Центру професійно-технічної освіти імені Еде Егана здобули незабутній досвід під час двотижневої виробничої практики у Франції, який проходитиме із 7 по 19 лютого 2024 року

Студенти, які зацікавлені скористатися цією чудовою можливістю, не тільки отримають уявлення про секрети французького кондитерського мистецтва, а й мають змогу поринути у світ культурного різноманіття під час свого перебування в Бар-ле-Дюк.

Під час стажування перед студентками Фахового коледжу — Жужанна Герич, Шара Янковскі та Крістіна Зенич — відкриється можливість поглибити свої знання у сфері кондитерського мистецтва, а також ознайомитися з особливостями та традиціями французької кухні. Окрім професійного досвіду, студенти також зможуть особисто познайомитися з представниками кулінарії та митцями Франції, які зробити значний внесок у розвиток європейського кондитерського мистецтва.

Користуючись нагодою, хочемо висловити особливу подяку нашому партнеру — Шаторальяуйгельському греко-католицькому сільськогосподарському технікуму, фахового коледжу харчових технологій, професійно-технічного училища та гуртожитку «Георгікон» — за надану можливість. Міжнародна співпраця такого роду надає можливості студентам для вдосконалення знань у сфері культурного розмаїття, а також сприяє їхньому розвитку як в індивідуальному, так і у професійному плані. Сподіваємося, що цей отриманий практичний досвід заохотить наших студентів та їхніх викладачів до реалізації подібних ініціатив у майбутньому.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Сантов Д.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar