Майбутні кондитери Центру професійно-технічної освіти імені Еде Егана виробничу практику пройшли у Франції: Студентки поділилися своїми враженнями

У складі групи студентів та викладачів Шаторальяуйгельського греко-католицького сільськогосподарського технікуму, фахового коледжу харчових технологій, професійно-технічного училища та гуртожитку «Георгікон» майбутні кондитери Центру професійно-технічної освіти імені Еде Егана здобули незабутній досвід під час двотижневої виробничої практики, який проходив із 7 по 19 лютого 2024 року у французькому місті Бар-Ле-Дюк.

Студентки Центру професійно-технічної освіти імені Еде Егана – Жужанна Герич, Шара Янковські та Крістіна Зенич – повернулися додому із Франції з багажем хвилюючих вражень. Про свій досвід вони розповіли журналістам Медіацентру імені Ракоці. Особливістю розмови було те, що, розповідаючи про поїздку, дівчата спробували приготувати «Парі-Брест» за рецептом, який вони дізналися під час тренінгу.

Під час інтерв’ю студенти розповіли про свої враження від перебування на стажуванні, а також ділилися набутими під час поїздки знаннями та досвідом. Студенти з ентузіазмом згадували про проведені у Франції дні, високо оцінювали умови перебування, а також особливу увагу приділили фахівцям, які з ними працювали упродовж цих двох тижнів.

Директор Центру професійно-технічної освіти імені Еде Егана Іштван Надь в інтерв’ю зазначив, що заклад завжди прагнув забезпечити студентам можливість отримати реальний практичний досвід. Очільник навчального закладу висловив подяку Шаторальяуйгельському греко-католицькому сільськогосподарському технікуму, фаховому коледжу харчових технологій, професійно-технічного училища та гуртожитку «Георгікон». В інтерв’ю наставниця студенток Марія Ілошвай особливу увагу звернула на рішучість та наполегливість студентів, які не побоялися зіткнутися з новими кулінарними викликами.

Загалом, захід продемонстрував наскільки важливими є не лише професійні знання, але й навчання шляхом отримання позитивних вражень.

Сантов Д.

YouTube player
    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar