НАКАЗ № 17 від 27.03.2020 р. “Про продовження карантинних заходів”

НАКАЗ

№17 від «27» березня 2020 р. про продовження карантинних заходів у Закарпатському угорському інституті ім. Ференца Ракоці ІІ

 

 

У зв’язку із запровадженням Кабінетом Міністрів України режиму надзвичайної ситуації та продовження на всій території держави карантинних заходів до 24 квітня 2020 року,

 

НАКАЗУЮ:

  1. Продовжити у всіх структурних підрозділах ЗУІ до 24 квітня 2020 року дію раніше встановлених карантинних обмежень, а також дію всіх заходів щодо реалізації навчального процесу у дистанційній формі з метою недопущення зриву виконання навчальних планів.
  2. Усім науково-педагогічним та педагогічним працівникам ЗУІ з використанням електронних ресурсів розробити та у стислі терміни розпочати контрольні заходи для віддаленої перевірки знань студентів, отриманих у дистанційній формі під час карантину.
  3. Відповідно до рекомендацій МОН України, у випадку, якщо обов’язкову аудиторну роботу студенти не можуть виконати дистанційно, її буде перенесено на наступний навчальний рік. У зв’язку з цим завідувачам кафедр ЗУІ до 1 квітня 2020 року доповісти проректору з науково-педагогічної та виховної роботи пропозиції по всіх спеціальностях щодо складових навчального плану, які доцільно перенести на 2020-2021 навчальний рік.
  4. Відповідальність за виконання наказу покласти на проректора з науково-педагогічної та виховної роботи.

 

 

В.о. ректора, президент ЗУІ
Орос І.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar