Оголошення – XVII Закарпатська наукова студентська конференція

Благодійний Фонд «Геніус» та Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ співпрацюючи з програмою Державної наукової студентської ради без кордонів за підтримки уряду Угорщини, Державного секретаріату з питань національної політики Угорщини і Фонду ім. Габора Бетлена оголошує XVII Закарпатську наукову студентську конференцію.

ДАТА І МІСЦЕ КОНФЕРЕНЦІЇ:

12 травня 2023 року, Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ, Берегове

МЕТА КОНФЕРЕНЦІЇ:

Найпершою метою Закарпатської наукової студентської серії конференцій було заохочення закарпатських студентів до професійної самоосвіти на угорській мові та побудови відносин.

XVII Закарпатська наукова студентська  конференція організовується як науковий-мистецький студентський форум Карпатського басейну, який допомагає студентам- молодим дослідникам університетів та інститутів регіону створити новий науковий і дружній зв’язок з їх приймаючими майстернями, а також поглибити існуючі відносини.

ЗАГАЛЬНІ УМОВИ УЧАСТІ:

Подати заявку на участь у конференції може кожен студент Карпатського басейну, хто навчається у вищому навчальному закладі у безроздільній освіті бакалавра чи магістра.

Подати заявку можна з проектом, який документує наукову діяльність студента, виконану для самооцінки.

Конференція проводитиметься на угорській мові.  Винятком є роботи філологічної тематики, виконані на іншій мові, їх можна презентувати на оригінальній мові.

Для студентів закарпатських вузів конференція вважається першим туром конференції закладу, який делегує студентів на XXXVII Державну наукову студентську конференцію.

Організаційна комісія просить претендентів, щоб під час приготування проекту і резюме дотримувалися формальних вимог відповідної секції Державної наукової студентської конференції, з якими можна ознайомитись на веб-сторінці:  https://otdk.hu/otdk/palyamunkak-kovetelmenyei .

ТЕМИ КОНФЕРЕНЦІЇ

Секції конференції охоплюють усі напрями навчання закарпатської угорської вищої  освіти, які у порядку секцій Державної наукової студентської конференції є наступними: аграрна наука, біологія, фізика, геологічні науки, математика, гуманітарні науки, інформатика, хімія, хімічна промисловість, економіка, технічні науки, мистецтво та мистецтвознавство, лікарська справа та медицина, педагогіка, психологія, методика навчання та викладання, суспільні науки.

При бажанні реєструватися  з темою, якої немає в переліку, просимо  проконсультуватися з організаторами.

ПОДАЧА ЗАЯВКИ:

Зареєструватися для участі в конференції можна на наступному реєстраційному інтерфейсі: https://forms.gle/UyrHawTJsR2CRE4E6

До реєстраційного бланку необхідно додати в електронній формі резюме проекту з підписом студента і викладача-наставника, декларацію честі, що доказує оригінальність роботи  (уникнення плагіату), а також всі документи, що засвідчують статус студента учасника.

Заявку необхідно також подати у паперовій формі!

Реєстраційний формуляр можна скачати з вебсторінки Благодійного фонду «Геніус» або особисто зайти до офісу фонду.

Реєстраційні документи можна подати до 10 березня 2023 року, до 9:00

НАДІСЛАННЯ РОБОТИ:

Призначену для презентації роботу просимо надіслати тільки в електронній формі до 10 березня 2023 року, до 9:00, завантаживши в реєстраційний інтерфейс  або надіслати на наступну електронну адресу:

ktdk.info@gmail.com

Немає можливості професійно оцінювати та презентувати проекти, отримані після терміну подачі заявок.

ПРОФЕСІЙНА ОЦІНКА ПРОЕКТІВ:

Кожний надісланий проект отримує професійну оцінку.

Запрошення фахівців та членів журі конференції відбувається  з професійною допомогою програми  Державної наукової студентської ради без кордонів.

Кандидати отримують професійну оцінку поступово у період їх перегляду, найпізніше за тиждень до конференції.

Роботи оцінюють балами троє опонентів. Кожний студент приймає участь у конференції з тією кількістю балів, які дістав від опонентів.

З критеріями оцінювання проекту та презентації можна на наступних веб-сторінках:

www.kmf.uz.ua

www.genius-ja.uz.ua

УЧАСТЬ НА КОНФЕРЕНЦІЇ:

Реєстрація та участь на конференції є безкоштовною.

За детальнішою інформацією можна звертатися за наступними контактами:

Благодійний фонд «Геніус»

90202 Берегове, пл. Кошута 6., Україна

тел.: + 380-31-41-4-29-76 (149-ий додаток)

електронна адреса: genius.kftt@kmf.org.ua

веб-сторінка: ww.genius-ja.uz.ua

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar