Оголошено результати вступних екзаменів Фахової колегії імені Ілони Зріні

Благодійний фонд «Геніус» з допомогою матеріальної підтримки Міністерства Культури та Інновацій Угорщини оголосив прийом заявок на дослідницьку стипендію Закарпатської угорської  фахової колегії імені Ілони Зріні. Вступні екзамени провели 26 січня.

Др. Наталія Вароді, директор офісу Благодійного фонду «Геніус» розповіла , що проводять екзамені вже 23-ій рік. Цього року заявку подало 23 студентів. Вони представлятимуть свої роботи перед 23 членами професійної комісії.

Ми дізналися й про те, що стипендіальна програма оголошується щороку для закарпатських студентів 3-6 курсів денної форми навчання, які беруть участь у дослідницькій діяльності і досягли щонайменше четвірку, як середнє значення здобутих оцінок.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Цього року до секції лінгвістики заявку подало 5 студентів, до секції суспільних наук – 6, біології – 5, обліку та податкової справи – 6,  математики – 3. Учасників оцінювала Приймальна екзаменаційна комісія.

Після вступного екзамену Закарпатська Рада з підтримки талановитих студентів провела засідання, на якій визначила  результати вступу. Члени ради вирішили рекомендувати на отримання стипендії всіх 23 учасників.

A. K.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar