Закарпатський угорський інститут був представлений на міжнародній конференції у Таїланді

У жовтні 2022 року на базі трьох університетів Таїланду (Університет Шинаватра, Університет Махачулалонгкорнраджавідьялайя, Буддійський університет Махамакут) відбулася міжнародна конференція, де Інститут представила д.е.н., проф. Пойда-Носик Н.Н.

Тема 25-ї міжнародної конференції FAI-ART-ICMSIDE 2022 була зосереджена на мультидисциплінарному науковому інтелекті в новій нормальній цифровій ері, що дозволило залучити учасників з різних наукових областей майже з усього світу.

Мета 25-го FAI-ART-ICMSIDE 2022 полягала в тому, щоб висвітлити нові питання, пов’язані з гуманітарними, соціальними науками, освітою, менеджментом і туризмом та іншими прикладними науками, та заслухати всесвітньо відомих експертів і розробити відповідні рекомендації. Результати дискусії знайшли відображення у великій кількості статей і тез доповідей видатних вчених з Індії, Таїланду, України, Румунії, Бразилії, Австралії, Камбоджі, Філіппін.

Професор кафедри обліку і аудиту Пойда-Носик Н.Н. модерувала конференцію та виступила серед основних доповідачів на пленарному засіданні конференції. Вона також прийняла активну участь як  член редакційної колегії при відборі матеріалів, поданих учасниками для публікації за результатами конференції.

Серед почесних гостей конференції було представлення проректора з міжнародних відносин ЗУІ Дюло Ф.Ф., який у письмовій формі звернувся з привітанням до учасників конференції. Відповідне звернення увійшло до збірнику матеріалів конференції.

Під час інавгураційної частини конференції було здійснено вручення нагород та відзнак ключовим доповідачам й керівникам закладів одним з основних співорганізаторів, а саме FATER Academy of India. Ректору ЗУІ проф. Черничку С.С. теж вручено почесну нагороду, яку йому від імені FAI офіційно передала проф. Пойда-Носик Н.Н.

У рамках конференції співорганізатори відвідали ряд вищих навчальних закладів, зустрілися з керівництвом та підписали меморандуми про майбутню співпрацю.

Висловлюємо щиру подяку за організацію конференції тайським колегам, зокрема професору Чай Чінг Тену та його команді, а також представнику індійської делегації, генеральному секретареві FAI професору Панкаю Сріваставі та всім співорганізаторам.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English