ІІІ футзальний турнір на приз ім. Ф. Ракоці ІІ

24 листопада 2023р. на базі оздоровчо-спортивного комплексу ЗУІ розпочався ІІІ футзальний турнір на приз Ф. Ракоці11 .В цьому році вдалося зібрати більшу кількість команд, порівняно з минулим роком, тому думаю він пройде більш гостро, спортивна  боротьба буде точитися в кожніх іграх, не виключено що будуть і сюрпризи. Всього в даних змаганнях бере участь вісім команд: ЗУІ ім. Ф. Ракоці11, Кідьовш, Правий берег, Спарта, Перехрестя, Батєво, Берегово, Гат – Гут.

Ігри будуть проходити 01, 08, 15, 20, 22, 29 грудня 2023р. початок ігор з 18.00 к. ч.

Першими на майданчик вийшли позмагатись команди ЗУІ та Спарти. Досвідчені футболісти Спарти з перших хвилин взяли ініціативу в свої руки і вже з перших п’яти хвилин вели в рахунку 2:0 . здавалось, що дану перевагу вони зможуть утримати до кінця гри. Але юні футболісти ЗУІ змогли зібратись і відіграти один м’яч, але незабаром Спарта знову забила гол і впевнено вела з рахунком 3:1. Цей сценарій явно не задовольняв команду ЗУІ і вони почали діяти більш злагоджено, гостро атакувати і заставляли суперників помилятися. Перший тайм закінчився з рахунком 3:3.

Другий тайм пройшов з явною перевагою ЗУІ, вони зуміли провести ряд гострих атак, заставляючи суперника помилятись і це дозволило нам перемогти з рахунком 7:4.  Голи забивали: Пішто А.-1, Сотмарі Д.-3, Чоповці О.-3 (ЗУІ).

Другими на майданчик вийшли команди Гут – Гат- Батєво. Дана зустріч пройшла під явною перевагою команди Батєво, вони грали більш злагоджено, постійно гостро атакували і впевнено перемогли з рахунком 12:3 Голи забивали:  Гут-Гат – Вереш М.-2, Кіш М.-1, Батєво- Боркас Д-1, Веретяк В.- 2, банга О.-1, Боротей М. -3, Шутак -3, Гойдош Ч.-1 . Горват А. -1.

Більш цікавою, з постійними перевагами один над одним , гострими контр випадами проходила зустріч між Кідьовш та Правий берег. Команди створили безліч гольових моментів, але правда не всі могли використати, цьому завжди заважав суперник. По грі команди були одинакові , тому і кінцевий результат виявився однаковим  3:3. Голи забивали : Кідьовш- Дерцені Б.-1, Товт П. -2 Правий берег- Ярощук В. -1, Гуледза-1, Міщенко-1.

Останніми на поле вийшли команди Перехрестя та Берегова. Хоча рахунок і 5:2 на користь Перехрестя, але про їхню явну перевагу по грі говорити не можна , команда Берегова мала шанси виступити краще, але цей шанс упустила, тому і рахунок був таким, як є. Голи забивали: Перехрестя- Сігеті С.-3, Поп М. -2 Берегово- Якімець -1, Дрозденко-1.

Після першого туру пять футболістів записали в свій актив по три мячі:

Сігеті- Перехрестя; Боротей М., Шутак –Батєво; Сотмарі Д., Чоповці О.-ЗУІ.

Турнірна таблиця має такий вигляд:

1. Батєво

2. ЗУІ ім. Ф. Ракоці11

3. Перехрестя

4-5. Кідьовш

4-5. Правий берег

6. Спарта

7. Берегово

8. Гут-Гат

Наступний тур відбудеться 01 грудня 2023 р.

А. Д. Візавер
директор ОСЦ ЗУІ

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar