У Фаховому коледжі ЗУІ відбулася урочиста посвята абітурієнтів у студенти

26 жовтня Фаховий коледж Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ (ЗУІ) вдев’яте організував церемонію посвяти абітурієнтів у студенти. Цього року заклад для здобуття фахової середньої освіти обрав 111 осіб.

З вітальним словом до першокурсників звернулася директорка Фахового коледжу ЗУІ Катерина Шовш.

«Шановні першокурсники, сподіваюся, ви переконалися, що потрапили в надзвичайно дружню спільноту. У спільноті, де ви можете не тільки вчитися і розвиватися, але й будувати стосунки. І те, якою ця спільнота буде в майбутньому, залежить виключно від вас»,

– наголосила вона.

Заступниця директора навчального закладу Катерина Кіралі побажала першокурсникам успіхів у навчанні та найкращих вражень від перебування в студентському колективі.

Потім слово взяв голова Студентської ради Даніель Котро, який поділився з першокурсниками особистим досвідом навчання на першому курсі.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Після вітальних слів першокурсники п’яти спеціальностей – туризм, облік і оподаткування, соціальна робота, дошкільна освіта та прикладна математика – розподілилися по групах. Урочиста церемонія посвяти продовжилася цікавими іграми за участю першокурсників та залучених викладачів.

Кульмінацією заходу стала процедура складання присяги, після якої абітурієнти офіційно стали студентами Фахового коледжу ЗУІ.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

A. K.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar