У Берегівському дошкільному підрозділі гімназії ім. Каталін П. Франгепан відбувся День відкритих дверей

19 березня Берегівський дошкільний підрозділ гімназії ім. Каталін П. Франгепан за історію свого існував вперше відкрив свої двері перед гостям.

Спочатку з вітальним словом до присутніх звернулася директорка гімназії ім. Каталін П. Франгепан Адреа Якоб.

«Наша мережа закладів розпочала свою діяльність у 2020 році з 4 дитячих садочків, а нині об`єднує 9 підрозділів. Освітньо-виховна концепція закладів повністю базується на угорських народних традиціях, і з цією метою ми регулярно проводимо заняття з народних ігор, народного співу та різноманітні майстер-класи з рукоділля»,

– розпочала свою промову очільниця мережі закладів освіти, а також розповіла про історію створення базового дитячого садочка в Берегові.

Потім слово взяла завідувачка Берегівського дошкільного підрозділу Сільвія Станкович, яка ознайомила присутніх з тижневим та щоденним розкладом, а також із видами занять, у яких діти мають можливість взяти участь, ставши вихованцями дитячого садка.

Після брифінгу відбулася екскурсія дитячим садочком. Гості змогли побувати на занятті, де студенти ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ спеціальності «Дошкільна освіта» навчають дітей в рамках проходження виробничої практики, а також мали змогу поспостерігати за уроком співу та за заняттям із розвитку мовних навичок малюків, які проводили Мері Поппінс і Соломійка, і, зрештою, за тим, як викладачка народних ігор ПЗ «Дитяча школа мистецтв угорського народу „Туліпан Танода”» Габріелла Сіладіней Товт прищеплює дітям любов до ігор та народних традицій наших предків.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

День закінчився в дружній атмосфері та мав великий успіх, від якого, на превелику радість батьків, діти отримали неабияку насолоду.

A. K.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar